Clubul de conversație în limba engleză pentru adulți v-a pregătit atelierul „Lumea e o scenă”

Clubul BritSocial este un club de conversație în limba engleză pentru adulți, care iși propune să ajute participanții să iși cultive sau îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză.

Atelierul „Lumea e o scenă”… și tu cine ești? Creator, observator, admirator, judecător, regizor sau actor – noi suntem toți aceștia și chiar mai mult. În cadrul acestui atelier vom încerca să descoperim rolurile variate pe care și le asumă oamenii, iar prin intermediul fragmentelor din filme, piese de teatru, cărți, muzică sau al altor forme de transmitere de mesaje, vom afla mai multe despre modul în care vedem, înțelegem și vorbim despre evenimente din viață. Activitățile interactive vor avea drept scop descătușarea potențialului perceptiv și creativ din fiecare și vor deschide o ușă spre noi posibilități de exprimare. Acest atelier va avea loc în fiecare joi, de la 18:00 la 19:30.

Clubul de conversație în limba engleză pentru adulți se va desfășura în perioada 9 iunie 2016 – 14 iulie 2016 și cuprinde 6 întâlniri, de o oră şi jumătate fiecare, organizate la sediul British Council. Taxa de înscriere este 200 lei (180 lei pentru reînscriere) și toti participanții vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

Recomandăm ca nivelul de limba engleză să fie intermediar sau avansat.

Trainerii care conduc activitățile Clubului BritTeen sunt selectați conform standardelor profesionale ale British Council.

Leave a Reply

Your email address will not be published.