Gamma Family Weekend – eveniment inedit cu 30 locuri gratuite pentru studenți

poster-finalGAMMA INSTITUTE te invită la evenimentul ”Week-end-ul practicienilor în terapia de familie. Identitate și transformare în practica terapeutică”, ce va avea loc pe 28-29 mai 2016, la Conference Center, Hotel Unirea din Iași. Este un eveniment acreditat cu 20 credite de către Colegiul Psihologilor din România, având o structură inedită: workshop-uri, panel-uri de discutie, prelegeri, networking.

 

Psihologii cu drept de libera practică beneficiază de reducere, pe baza voucherelor CPR, iar primii 30 de studenți înscriși au gratuitate la eveniment.

În cadrul cursului de formare continuă sunt incluse 2 workshopuri cu câte 10 credite:

– Workshop axat pe abilități – Timpul în spațiul terapeutic

– Workshop – Dezamorsarea programului metal al vulnerabilității (program care generează de multe ori, complexul salvatorului la psihologi)

Agenda evenimentului mai cuprinde:

–  4 paneluri unde vom dezvolta grupe de lucru pe teme de interes ale practicienilor/ studenților – cum te promovezi și cum îți faci clientela, cum alegi formarea potrivită, cum colaborezi cu alți specialisți pentru a-ți ușura munca, cum abordezi teme dificile în terapie

– Workshop colectiv sustinut de Echipa Gamma cu tehnici creative si inovative – Kit-ul terapeutului incepator

– Pauze de networking pentru a crea retele de lucru intr-o atmosfera relaxata de coffee-break

– 12 speakeri la paneluri, oameni iubiti si cu o poveste reală de împărtășit în practica terapeutică

– o sesiune SURPRIZĂ.

Mai multe detalii poți găsi pe pagina evenimentului, iar pentru a te înscrie și a putea beneficia de participarea GRATUITĂ în calitate de student, completează formularul de înregistrare, specificând în mesaj – GAMMA FAMILY WEEKEND – Pachet STUDENT. Locurile cu gratuitate sunt LIMITATE!

Te așteptăm cu drag să ni te alături acestui eveniment și să simți energia unui grup de oameni care împărtășesc pasiunea de a interactiona și de a creea un nou nivel în terapia de familie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.