Amazon își mărește echipele de Retail, Compliance si Digital Imaging Support

1 printAvând peste 200 000 de angajați în întreaga lume, compania Amazon este lider la nivel global în comerțul on-line și unul dintre furnizorii de top de servicii web. Centrul din Iași al companiei oferă numeroase oportunități de angajare pentru studenții și absolvenții Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. În cadrul organizațiilor care oferă suport site-urilor Amazon, activitățile pot consta în crearea paginilor online de produse, menținerea legăturii cu furnizorii, analiza produselor pentru eliminarea riscurilor sau verificarea imaginilor pentru asigurarea respectării standardelor de calitate din Amazon.

Compania caută viitori absolvenți cu foarte bune abilități analitice și competențe de comunicare la nivel avansat în limba engleză și o a doua limbă străină: italiană, spaniola, franceza, germana sau portugheza, nefiind necesară experiență anterioară de lucru.

Pentru cei care au doar cunoștințe de limbă engleză, Amazon oferă posibilitatea de a participa la cursuri în vederea îmbunătățirii abilităților de comunicare pentru încă o limbă străină: italiană, spaniolă sau franceză.

De asemenea, pentru studenții interesați de un job pe o perioadă limitată de timp, compania pune la dispoziție posibilitatea colaborării pe perioadă determinată de 6 luni, roluri pentru care sunt necesare cunoștințe medii de engleză și nivel începător spre mediu pentru italiană sau spaniolă.

Vă invităm să trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail campus-iasi@amazon.com sau să ne contactați pentru detalii suplimentare la numărul de telefon : 0332 733 534.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.