Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a XIX-a!

afis-biblioteca-vie-dssa-uaic-18-mai-2016Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa DSSA te invită miercuri, 18 mai 2016, ora 17.00, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a „citi“ un profesionist.

Evenimentul va începe la ora 16.00 cu un moment artistic susținut de membrii Coralei „Universitas” și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași.

„Cărţile“ de la această ediţie sunt amintite mai jos, iar poveștile acestora le puteți citi dacă accesați linkurile atașate.

Bogdan COJOCARIU – Lector univ. dr. la Universitatea de Arte „George Enescu”

Camelia RADU – Educatoare la Liceul Teoretic Special Vasile Pavelcu și membru ANPEDA

Cristi BÂRLĂDEANU – Managing Partner, NON

Cristina SOOS – L&D Specialist, Xerox

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești aici sau la sfârșitul fiecărei povești.

Ne găsești și pe facebook/DSSAdinUAIC


Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO din DSSA în ultimii ani, au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie – „Citeşte“ un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.