Balul Mascat Francofon readuce anii ’20 în Sala Pașilor Pierduți

Afis BAL-ASFI-page-001Pe 31 martie, la ora 20.00, cea de-a XIII-a ediție a Balului Mascat Francofon, proiect al Asociației Studenților Francofoni din Iași (ASFI), va transforma Sala Pașilor Pierduți a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași într-un fragment al celor mai frumoase momente din anii ’20.

Muzica, măștile și costumele specifice epocii, animate de numeroase momente artistice, jocuri și activități dedicate invitaților, cât și de premiile pentru învingătorii competițiilor de dans, curaj sau inovație, vor contura un real prilej de evadare din cotidian, printr-un eveniment singular la nivelul Iașului.

Intrarea este liberă, iar masca se găsește în cadrul evenimentului!

“Cea de XIII-a ediție a Balului Mascat este dovada longevității unui proiect îndrăgit de studenți. El vine în întâmpinarea tinerilor cu o alternativă deosebită de divertisment. Balul este ocazia perfectă pentru a ne împlini dorința pe care, cu siguranță, fiecare dintre noi a avut-o la un moment dat: aceea de a trăi în altă epocă. Anul acesta le propunem participanților o întoarcere în timp în frumoșii și dinamicii ani ’20. Muzică jazz, dans, activități surpriză și jocuri, toate acestea vor face ca seara de 31 martie să fie una specială. În calitate de organizatori, sperăm ca numărul celor care vor primi invitația noastră să fie cât mai mare și ne dorim ca prin această ediție să le îmbogățim colecția amintirilor frumoase din studenție.”, a declarat Amelia Mistreanu, coordonator al proiectului.

Pentru a fi mereu la curent cu noutățile proiectului, accesați pagina de facebook.

 

Balul Mascat este un eveniment unic în Iași, prin care se doreşte promovarea valorilor francofoniei într-un cadru plin de istorie şi de manifestări artistice. Organizarea acestui bal se desfășoară la finele lunii internaționale a francofoniei, în fiecare an, pentru a contribui la consolidarea relaţiilor între studenţii ieşeni şi cei străini din spațiul francofon, susţinând dialogul intercultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.