Înscrie-te la GfK Research Lab să faci saltul la nivelul următor!

facebook_post_GfKTe pasionează statistica, te împaci bine cu cifrele şi nu te sperie bazele de date?

Înscrie-te la GfK Research Lab să faci saltul la nivelul următor!
 
Participi la un program inovator de dezvoltare personală și profesională, iar la final poți fi selectat pentru un job în GfK Global Services Center din Iași!

Ţi-am pregătit ateliere de Soft skills şi Hard skill într-un context prietenos de învățare. Îţi vei dezvolta competenţele profesionale, antrenându-te cu spor pentru un viitor loc de muncă.

Participarea este gratuită!

GfK Research Lab are mai multe componente, create special pentru a-ți oferi o experiență de învățare cât mai interactivă și utilă, care include:

  • 4 zile de educație non-formală centrată pe integrare organizațională, atelierele fiind livrate de o echipă de facilitatori din Școala de Valori. Mai exact, îţi vei şlefui abilităţile necesare la locul de muncă: time-management, asertivitate, comunicare, ascultare activă, organizare, planificare, proceduri, lucrul în  echipă, etica muncii, valori etc.
  • Ateliere tehnice de specialitate sub îndrumarea profesioniştilor GfK, timp de 3 săptămâni. Vei descoperi în ce constă activitatea companiei, cu ce sisteme lucrează, cum se realizează studiile de piață şi multe alte informaţii folositoare.
  • O vizită în compania GfK pentru a te familiariza cu mediul de lucru. Vei cunoaște o parte dintre angajați într-un eveniment de tip „Biblioteca Vie”.

Proiectul GfK Research Lab  se adresează studenților din anul 3 și masteranzilor din domeniile: Economie și administrarea afacerilor, Matematică, Sociologie și Psihologie din „Universitatea Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Te așteptăm!

Aplică aici: scoaladevalori.ro/gfkresearchlab până pe 14 martie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.