ASUR recrutează voluntari pentru proiectul Școala Curioșilor

Căutăm studenți  și cercetători la facultățile de științe dornici să participe ca traineri/educatori la o școală de vară de științe pentru elevi de gimnaziu – Școala Curioșilor.

Școala se adresează elevilor ce provin din familii defavorizate și va fi gratuită.

Domeniile care ne interesează sunt:  matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, paleontologie, geologie, astronomie.

Scopul acestui proiect este să oferim elevilor şansa de a descoperi elemente fascinante ale ştiinţei direct de la oameni pasionați de domeniul pe care îl studiază, entuziaști și dornici să împărtășească cunoștințele lor în mod distractiv și pe înțelesul copiilor.

Școala de vară se va desfășura în Piatra Neamț în perioada 15-25 iulie 2016, iar colaborarea va fi sub formă de voluntariat. Se asigură cazare, transport, masă, și se oferă adeverință de participare și scrisoare de recomandare.

Menționăm că subiectele ce vor fi abordate sunt la alegerea trainerului. Acestea vor fi stabilite în urma selecției propunerilor primite.

Predarea se va face pe grupe (clasele a V-a, a VI-a și a VII-a), fiecărui domeniu fiindu-i alocate câte două ore de curs și un atelier pentru fiecare grupă.

Pentru a aplica vă rugăm să trimiteți următoarele la office@asur.ro :

–          CV

–          O scurtă motivație (maxim 2000 de caractere)

–          Propunere program de predare interactiv pentru fiecare grupă de elevi, și necesar de materiale.

Data limită: 15 martie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.