Conferința team Adventure – ediția a VIII-a

PrintDupă înscrierea celor nouă echipe de studenți pasionați de publicitate, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team Adventure, trece la următoarea etapă, Conferința. Evenimentul va avea loc pe data de 9 noiembrie, sala 502 – etajul 5, corp R, UAIC, începând cu ora 10:00.

Meniți să-i ajute pe studenți prin oferirea unor sfaturi de la specialiști din domeniu, de data aceasta, PRIME Iași îi aduce pe:  Mihai Fetcu – Creative Director la Geometry Global București, Iulia Ianțoc – Online Community Specialist la OSF Global Services și Vali Tătar – Founder Fructe Naive și Creative Partner la Agency ONE – Creative Thinking. Astfel, toți împătimiții publicității pot să se bucure de o experiență unică prin posibilitatea raportării la profesionisti. Aceștia îi vor îndruma în demersurile lor, atât pentru acest concurs, cât și pentru o viitoare carieră în domeniu. Pentru cei care nu sunt înscriși în competiție, Conferința reprezintă o modalitate de a afla cât mai multe detalii din culisele publicității.

Clienții American Adventure, Conac Polizu și ThinkNON îi provoacă pe participanți să realizeze campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare și de marketing. team ADventure le oferă studenților o simulare a unui job într-o agenție de publicitate deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de către parteneri. Bugetul clientului va trebui folosit responsabil, iar obiectivele îndeplinite. Și acest lucru se concretizează datorită faptului că brief-urile primite sunt situații reale și actuale ale firmelor de pe piața economică din județul Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.