Înscrierile sunt deschise pentru a 10-a ediţie a Competiţiei Studenţeşti CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMÂNIA — Electro-Mobility 2015 – 2016

CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMÂNIA a dat startul pentru înscrierile la cea de-a 10-a ediție a competiției studențești Electro-Mobility, eveniment dedicat studenților de la facultățile cu profil tehnic și informatic, dornici să își pună în practică cunoștințele și să răspundă unei provocări tehnice ce va contribui la pregătirea lor pentru o carieră de succes.

Participanții trebuie să construiască un sistem care să îndeplinească obiectivul competiției: „Develop an autonomous electric car”.

O scurtă descriere, cerințele tehnice ale proiectului, regulamentul și modalitatea de înscriere sunt disponibile în documentația competiției, pe site-ul oficial www.electromobility.ace.tuiasi.ro.

Echipele formate din 3-4 studenți, îndrumate de un cadru didactic, trebuie să trimită o scurtă descriere a soluției pentru proiect până la data de 1 noiembrie 2015.Continental_Logos_final_Tagline_05_4c

Leave a Reply

Your email address will not be published.