Spectacole în aer liber: „Neandertalienii” în cadrul festivalului “Street delivery”

NeandertalieniiCentrul Cultural German Iaşi, în colaborare cu Fundația Cărturești vă invită sâmbătă, 13 iunie și duminică, 14 iunie, începând cu orele 12:00, 14:00 și 16:00 pe strada Vasile Pogor, la spectacolele amuzante în aer liber oferite de “Neandertalieni”. Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului „Street delivery”.

În perioada 12-14 iunie, Strada Vasile Pogor se va închide pentru mașini și se va deschide pentru oameni. Pe parcursul a două zile: 13 și 14 iunie vor avea loc mai multe spectacole în aer liber cu „Neandertalienii”, doi artiști de la „Fool Pool” GbR din Germania, care vor implica în spectacolele lor tip “Walking-act” si publicul prezent la eveniment.

Năvalnici, dezlănţuiţi şi absolut hilari, dar totuşi adorabili, cei doi Neandertalieni se plimbă pe o bicicleta din lemn din epoca de piatră. Aparent necivilizaţi şi inpetuoşi, invadează publicul cu o voioşie debordantă. Unora nu le vine sa îşi creadă ochilor. Neandetalienii sunt simpli, naivi şi adorabili de fiecare dată cand examinează cu o curiozitate ieşită din comun cele mai obişnuite lucruri, fără a avea vreo idee despre ce sunt ele în realitate.

Dar, ei pot fi şi diferiţi….

Sunt mândri de biciclete lor de lemn. Fără să spună vreun cuvânt, reuşesc să ăi convingă cu ușurință pe trecători să se urce pe bicicleta lor şi să facă o plimbare cu ei. Câteodată acest lucru nu se întamplă în mod voluntar, dar nimeni nu este forţat să facă ceva ce nu îşi doreşte.

Cu temperamentul lor furtunos, ei înţeleg greşit mediul din jurul lor şi sunt mereu puşi pe şotii.
Un walkact inpetuos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.