Eveniment de carieră marca AIESEC Iași

Care e următorul pas în cariera ta? Companiile din Iaşi vor să-şi întinerească echipa, iar tu ar trebui să profiţi de această oportunitate!

vizual cu logoPentru că te afli la început de carieră și vrei să acumulezi cât mai multă experiență profesională, te invităm la Târgul de Internshipuri organizat de echipa AIESEC Academy.

Vrei să știi cu cine te vei întâlni?

CamLine este o companie specializată pe IT&C Software şi caută pasionaţi de acest domeniu. Dacă te pliezi pe acest profil, ei te aşteaptă să aplici pentru compania lor.

Dacă ai o întrebare despre cum funcţioneză lucrurile pe piaţă, GfK poate să-ţi raspundă. GfK este o companie care se ocupă de colectarea şi analiza datelor de piaţă şi livrează clientului un răspuns cat mai precis.

Levi9 este o companie de IT de nouă generaţie dedicată în totalitate relaţiei cu angajaţii şi cu clienţii. Dacă ești orientat spre rezultate și transparență, atunci ești omul potrivit.

Vrei să îmbini experiența profesională cu cea internațională?

Echipa Global Citizen îți va prezenta oportunități de voluntariat internaționale. Dacă ești interesat de dezvoltare personală,descoperirea unor culturi noi și crearea unor relații cu oameni din diferite colțuri ale lumii, te așteptăm.

Dacă vrei, însă, să te dezvolți pe plan profesional, într-un mediu provocator și multicultural, Global Talent este programul potrivit.

Vino Joi 28 Mai, de la ora 10, în „Sala Paşilor Pierduţi” din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi şi ia parte la Târgul de internship-uri organizat de AIESEC Iaşi. O lume întreagă aşteaptă să te cunoască. Tu ce aştepţi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.