Vino la Barometrul limbii române

o dictare pentru fiecare copyPersoanele care iubesc limba română și doresc să-și verifice competențele de scriere, sunt invitate pentru a scrie un text în limba română, sub forma unei dictări publice. La eveniment (care se va desfășura sub formă de concurs), poate participa oricine: funcționari, medici, juriști, economiști, artiști, profesori, vânzători, elevi, studenți, pensionari etc. Vârsta minimă de participare este de 7 ani. Astfel, participanții se vor înscrie (printr-un e-mail trimis la adresa odictarepentru.fiecare@yahoo.com). La subiect vor scrie (O dictare pentru fiecare), iar textul din e-mail trebuie să cuprindă Nume, Prenume, până la data de 26 mai.
Proba de dictare publică va avea loc în ziua de 27 mai 2015, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (Amfiteatrul „Mihail Kogălniceanu”, Corp A, la parter), la ora 15:00

În ziua de 29 mai 2015 va avea loc gala de premiere. Aceasta se va desfășura la Ateneul Tătărași, cu începere de la orele 17:00. Cu acest prilej, participanții cu cele mai bune lucrări vor fi premiați (primele 10 dictări cu note peste 9 în baza unei departajări vor primi 200 ron și alte premii din partea sponsorilor evenimentului).

Detalii puteți consulta AICI și AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.