Conferința PR OUTLook ajunge la a V–a ediţie

Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, PRIME Iași, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Asachi”, prin compartimentul American Corner, organizează cea de-a V-a ediţie a conferinței PR OUTLooK, pe data de 4 mai.

Invitatul acestui an, Bruce Kleiner, Consilier pentru Presă și Cultură la Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, va susține conferința pe tema „Institutional Branding”. Pe lângă cei 13 ani de experiență în televiziune, Bruce Kleiner a lucrat ca diplomat american pentru Ambasadele Statelor Unite pentru țări precum Honduras, Peru, Ethiopia, Mexic, Japonia, Pakistan, Paraguay. Astăzi, se mândrește cu postul de consilier senior al Ambasadorului în chestiuni legate de presă și media, precum și cu postul de șef de secție pentru programele culturale ale Ambasadei Statelor Unite.

Conferința va avea loc în Sala S502 de la etajul 5 din Corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, începând cu ora 16.00. Înscrierile se pot face pe pagina oficială a proiectului.

Prin intermediul acestui eveniment, studenții intră în contact cu o perspectivă culturală distinctă adusă de specialiștii din afara țării privind practicile de Relații Publice și Comunicare. Acesta asigură transferul de informații și cunoștințe relevante despre o arie aparte al branding-ului, adresată exclusiv instituțiilor, ce sunt indispensabile tuturor. Participanții la conferință vor avea ocazia să se inspire din experiența unui om ce este totodată și parte a unei instituții de prestigiu, dar și profesionist în materie de relații publice.

PRIME Iași este o organizaţie studenţeascǎ, nonguvernamentalǎ, nonprofit, apoliticǎ, bazatǎ pe voluntariat, filială a PRIME România, membră ANOSR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.