Concert indie-rock cu trupa „EMMA6” din Germania

Afis_EMMA6Centrul Cultural German Iaşi și Dublin Pub au plăcerea de a vă invita la un concert extraordianr de indie-rock cu trupa  „EMMA 6” din Germania. Concertul va avea loc joi, 23 aprilie 2015, începând cu orele 21:00  în Dublin Pub.

EMMA6 este un trio german din Köln, format din frații Peter și Henrik Trevisan alături de Dominik Republik, care  a debutat în 2005 cu un demo realizat în regie proprie, urmat de albumul „Soundtrack für dieses Jahr“ lansat în 2011 cu mare succes. A urmat un turneu ca support band pentru renumita formaţie „Wir sind Helden precum şi numeroase alte turnee proprii în întreaga Germanie. În anul 2013 au lansat al doilea album „Passen”, care s-a bucurat de un mare succes.

Cei trei interpretează într-o manieră originală și cu un aer proaspăt compoziții care îmbină stilul pop, rock și indie cu texte germane.

La invitația centrelor culturale germane din Sibiu, Iași, Cluj si Timișoara trupa vine în  România pentru un turneu de o săptămână în care va promova și melodii de pe cel mai recent album al său: „Passen”.

 

www.facebook.com/emma6musik

www.youtube.com/emma6official

www.emma6.de

Leave a Reply

Your email address will not be published.