Orice carieră începe cu o provocare

Afis eveniment prezentare1 (2)Programul Global Talent, oferit de AIESEC Iaşi, îți oferă ocazia de a lucra într-un mediu multicultural pentru o perioadă de la 3 la 18 luni, pe unul dintre domeniile disponibile: IT&Inginerie, Educație și Administrarea Afacerilor. Aceste internshipuri îți oferă accesul la oportunități internaționale, siguranță, un mediu practic de învățare, șansa de a obţine un loc  de muncă adecvat ție și o experiență care odată adăugată în CV îți aduce credibilitate.

Pentru a afla mai multe despre acest program de internshipuri plătite în străinătate, despre cum să ai o carieră de succes dar și despre provocările pe care le poți întâmpina pe parcursul acesteia, AIESEC Iaşi te invită la evenimentul ’’Orice carieră începe cu o provocare’’. Acesta va avea loc în data de 28 martie, începând cu ora 12:00, în corpul R al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Cătălin Constantin, Human Resources Manager la GfK România, vă va povesti despre experiența lui de internship internațional din Franța și despre cum l-a ajutat aceasta să se dezvolte pe plan profesional.

Pentru a participa la eveniment te rugăm să completezi următorul formular.

Mai multe informații despre programul Global Talent găsiți pe site-ul proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.