Conferință despre carieră pentru studenții de la FEAA

Bogdan Babici, Director Grup Retail, Raiffeisen Bank
Bogdan Babici, Director Grup Retail, Raiffeisen Bank

Studenții de la Facultatea de Economie Administrarea Afacerilor îl pot întâlni marți, 20 ianuarie 2014, pe Bogdan Babici, Director Grup Retail, Raiffeisen Bank. Acesta va susține o conferință despre dezvoltarea profesională pentru studenții de la FEAA înscriși în proiectul „Studenții de azi, profesioniștii de mâine”. Întâlnirea va avea loc marți, 20 Ianuarie, de la ora 16:00, în Clădirea Romtelecom, sala 502, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Despre speaker

Bogdan Babici are o experiență de 15 ani în banking, ocupând poziții de conducere în trei dintre băncile de top din România, la momentul de față fiind Directorul Grupului Iași al Raiffeisen Bank. Doctor în economie, Bogdan Babici este de profesor asociat în cadrul programului de master al FEEA.

IMPORTANT:

Studenții înscriși în proiectul „Studenții de Azi, Profesioniștii de Mâine” care nu participă la o conferință de management al carierei nu pot să treacă la etapele superioare ale proiectului: consiliere în carieră, vizite în companii, acordarea subvenției de 500 de lei.

sapm_conferinte_cariera

 

Pentru a vă înscrie la conferință și pentru a participa la această  conferință, studenții trebuie să să urmați pașii de mai jos:

  1. Intrați pe portalul cariera.uvt.ro;
  2. Asigurați-vă că aveți profilul completat la 100%;
  3. Intrați în secțiunea “Calendarul activităților”, la “Conferințe de management al carierei”;
  4. Selectați conferința și apăsați pe butonul “Programează-te”.

 

Prin „Studenții de azi, profesioniștii de mâine”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași își sprijină studenții pentru a face încă de pe acum primii pași în angajare. Universitatea le oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul lor de studiu și de a-i întâlni pe cei care îi vor angaja după absolvire. De asemenea, consilierii de dezvoltare perofesională îi vor ajuta pe studenți să își descoperiți punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și, nu în ultimul rând, înscrișii vor lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top.

 

Înscrierile în proiect sunt, temprorar, închise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.