Licitație caritabilă: „Un student, o jucărie, un copil fericit”

licitatie caritabila lsgg„Licitație caritabilă” este un eveniment organizat de Liga Studenților de la Geografie și Geologie în cadrul Campaniei umanitare „Un student, o jucărie, un copil fericit” și are loc în data de 16 decembrie 2014, la ora 20:00 în amfiteatrul B8, din corpul B al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Acest eveniment completează șirul acțiunilor campaniei umanitare de strângere de fonduri, jucării, haine și rechizite din perioada 1-17 decembrie. Banii obținuți în urma licitației vor fi folosiți pentru a cumpăra dulciuri, rechizite, jucării și haine pentru 220 de copii din satul Hărpășești, comuna Popești, județul Iași.  Copiii din acest sat au o situație precară și ne dorim ca în apropierea sărbătorilor de iarnă să le oferim un sprijin material și moral.

La licitație sunt oferite spre vânzare obiecte donate de către studenți, profesori sau persoane care au dorit să  își păstreze anonimatul. Obiectele vor fi selectate pentru a participa la licitație, deoarece acestea trebuie să fie într-o stare funcțională.

Produsele colectate pentru licitație sunt de la jucării de pluș, cărți, tricouri, insigne la lucruri hand-made și au valori diverse, de la 5 la 100 lei. Acestea vor fi promovate online începând cu data de 15 decembrie pentru a putea atrage potențiali cumpărători.

Vor participa aproximativ 200 persoane, fiind invitați profesorii Facultății de Geografie și Geologie, studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza”, membri ai comunității de afaceri ieșene, reprezentanți ai instituțiilor de cultură etc.

În deschiderea evenimentului, va avea loc un mic moment artistic susținut de studenții Facultății de Geografie și Geologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.