Managerul Medicover susține o conferință despre carieră la UAIC

Dr. Gabriela Turcu, Manager SC Medicover SRL- filiala Iași
Dr. Gabriela Turcu, Manager SC Medicover SRL- filiala Iași

Marți, 25 noiembrie, cu începere de la ora 16:00, în Sala Ferdinand (Rectorat, et.1), va avea loc conferința: „Succesul în carieră ești TU!”, susținută de Dr. Gabriela Turcu, Manager SC Medicover SRL- filiala Iași.

Evenimentul se adresează studenților și masteranzilor înscriși la Facultățile de Biologie, Chimie și Fizică şi care sunt înscriși sau doresc să se înscrie în proiectul “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”.

Despre speaker:

Dr. Gabriela Turcu este în prezent Manager al SC Medicover SRL- filiala Iași. Absolventă a Universității Tehnice “Gh. Asachi” Iași – Facultatea de Inginerie Chimică Organică, Gabriela Turcu a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie “Gr.T.Popa”, finalizându-și studiile academice la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” în domeniul ”Psihopedagogiei”.

Puteţi şi voi participa GRATUIT în proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” pentru a face de pe acum primii pași în angajare.

 

reclama sapm

Proiectul vă oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul vostru de studiu și de a-i întâlni pe cei care te vor angaja după absolvire. De asemenea, consilieri profesionişti vă vor ajuta să îți descoperi punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și nu în ultimul rând, veţi lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top. În plus, înscriindu-vă și participând la toate activitățile proiectului, primiţi 500 de lei drept subvenție din partea Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Înscrieţi-vă în proiect pe www.cariera.uvt.ro.

Există în continuare locuri disponibile pentru studenţii din anul I şi II de la studii de licenţă, respectiv anul I de master de la facultăţile de: Biologie, Chimie, Fizică și Litere.

Despre proiect:

Proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” își propune să crească oportunitățile de acces pe piața muncii pentru 5.000 de persoane, din grupul țintă de 1.650.000 de persoane propus pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane în perioada de programare 2007-2013. Proiectul este finanțat prin POSDRU, Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenție 2.1 „Tranziția de la școală la viața activă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.