Seară Clinică: “Abordarea psihologică a pacientului”

afis seara clinicaMarți, 18 noiembrie 2014, Societatea Studențească de Chirurgie din România împreună cu Asociația E-team Psychology organizează o Seară Clinică specială având drept tematică “ Abordarea psihologică a pacientului” . Evenimentul se va desfășura în Aula “George Emil Palade” a Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași, începând cu ora 18:00. Invitații sunt: psiholog Aliona Dronic-psiholog la Asociația Psiterra și colaborator al Clinicii de Geriatrie (Spitalul Clinic CI Parhon Iași), psiholog Ada Filipescu de la Spitalul Municipal Pașcani, Șef lucrări Dr. Dan Andronic-medic primar chirurg în cadrul Clinicii I Chirurgie a Sf. Spiridon”, Asistent universitar Dr. Dana-Mihaela Turliuc -medic primar neurochirurg la Spitalul “ Sf. Treime” Iași,  Conf. Univ Dr. Ovidiu Gavrilovici din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Șef lucrări Dr. Șerban Turliuc- medic primar psihiatrie la Spitalul Clinic de psihiatrie „Socola”, Iași

Seara Clinică este un eveniment în care dorim să aflăm nevoile medicilor în raport cu activitatea psihologilor şi să întelegem complementaritatea rolurilor celor două categorii de profesionişti în domeniul sanitar.

Asociația E-team Psychology s-a înființat ca și grup de cercetare individual în anul 2005, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (UAIC), obținând statut legal în anul 2011. Pe parcursul celor 9 ani, studenții au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte științifice și acțiuni care au drept scop sprijinirea intereselor profesionale și sociale ale studentilor. Din decembrie 2011, E-team este membru al USR – Uniunea Studenților din România. Mai multe detalii despre E-team puteți afla AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.