Câştigă o excursie la Timişoara înscriindu-te la o conferinţă de dezvoltare durabilă

conferinta_dezvoltare_durabilaLuni, 10 noiembrie 2014, este ultima zi de înscriere la Conferinta de dezvoltare durabila, prin care puteti castiga participarea gratuita la evenimentul din Timisoara, precum si publicarea lucrarii dumneavoastra intr-un volum. Această conferință se adresează studentilor inscrisi in proiectul Studentii de azi, Profesionistii de maine care au participat pana acum la cel putin o activitate din cadrul proiectului.

Conferinta dedicata obiectivului orizontal “dezvoltare durabila” va aborda aspecte inovative si practice ale dezvoltarii durabile în mediul cotidian.

Cand va avea loc? 9-10.12.2014
Unde? Timisoara
Pana cand va puteti inscrie? (termen prelungit): 10.11.2014

De ce sa va inscrieti:

  • Aveti o idee de dezvoltare durabila? Transpuneti-o intr-un format electronic si puteti fi selectat sa participati la conferinta. Mai mult decat atat, lucrarile cele mai bune vor fi publicate.
  • 2 zile in Timisoara alaturi de 140 de studenti din 7 centre universitare.
  • discursuri pe tema dezvoltarii durabile
  • idei, produse, tehnologii eco-inovative
  • invitati din mediul socio-economic si academic cu experienta în domeniu
  • materiale promotionale eco-friendly
  • roundtable discussion moderat de membru ARDOR
  • dezbatere formala organizata de membri ARDOR

Cheltuielile legate de participarea dumneavoastra la Timisoara (cazare, masa si transport) sunt asigurate de universitate. Mai mult, cele mai bune lucrari din fiecare universitate vor fi tiparite intr-o publicatie a conferintei.

Studentii cu cele mai bune lucrari (cate un student din fiecare universitate partenera si doi studenti din UVT pentru asigurarea unui numar egal de membri în fiecare echipa) vor participa la o dezbatere formala în cadrul conferintei.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa incarce, pana la data de 10 noiembrie 2014, pe platforma www.cariera.uvt.ro, rezumatul lucrarii despre o idee de dezvoltare durabila transpusa intr-o jumatate de pagina/ o pagina.

Cei care doriti sa participati cu o aplicatie filmata – incarcati filmul pe youtube, copiati link-ul intr-un document word si incarcati documentul pe site.

De asemenea, puteti participa si cu o idee de dezvoltare durabila transpusa in imagini.

Pentru a putea compara lucrarile va fi utilizat urmatorul set de criterii de evaluare a eseurilor si a inventiei/aplicatiei.
Criterii evaluare eseu/inventie/ aplicatie

1. Corespondenta între tema propusa, titlul si continutul lucrarii – 15%
2. Argumentarea subiectului (motivarea importantei si actualitatea subiectului) – 15%
3. Originalitate – 15%
4. Coerenta ideilor – 10%
5. Sustenabilitatea ideii – 15%
6. Eficientizarea costurilor în aplicarea ideilor – 20%
7. Aspect general: structura, ortografie, gramatica, sintaxa – 10%

Pentru fiecare criteriu mai sus mentionat se acorda punctaj pe o scara de la 1 la 10, urmând a se determina punctajul final prin calcularea mediei ponderate luând în considerare toate criteriile!

 

Vă reamintim că proiectul „Studenții de azi, profesioniștii de mâine” și vă să faceți primii pași în angajare. Proiectul vă oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul de studiu și de a-i întâlni pe cei care vă vor angaja după absolvire. De asemenea, consilierii vă vor ajuta să îți descoperi punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și, nu în ultimul rând, veţi lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top.

În plus, participând la toate activitățile, primiţi 500 de lei la încheierea proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.