AIESEC Iași îți propune un stagiu de voluntariat internațional! 

360uaicGlobal Citizen este programul care îți va face studenţia mai frumoasă! În primul rând, pentru că îți dă oportunitatea să iei parte la un stagiu de voluntariat internaţional, pe o perioada de 6 săptămâni, iar în al doilea rând pentru că îţi oferă posibilitatea de a pleca în diferite țări din Europa și în alte colțuri ale lumii.

Programul Global Citizen combină două elemente importante ale generaţiei noastre: nevoia constantă de dezvoltare şi nevoia de a face orice experienţă memorabilă.

În ce constă un stagiu de voluntariat?

Prin intermediul programului, tineri de pretutindeni provoacă alți studenţi de diferite naționalități să ia parte la dezvoltarea comunităţilor globale şi, totodată, să-și îmbunătăţească viziunea asupra lumii.

Pe ce domenii poți pleca și unde?

·         Educaţie

În cadrul proiectelor din domeniul educației, vei avea şansa să înveţi limba engleză, să-ţi măsori evoluţia nivelului de limbă şi să predai copiilor, prin metode creative și conversaţii zilnice.

·         Cultură

În ceea ce privește proiectele culturale, vei avea șansa de a descoperi tineri cu potenţial dintr-un mediu internațional şi vei ajuta la pregătirea unui program care va cuprinde principalele cacteristici culturale ale României în comparaţie cu celelelte ţări. Vei avea ocazia să îţi prezinţi ţara natală prin diverse mijloace: filmulețe, muzică, haine, hartă, cărţi, mâncare etc.

Prin intermediul acestei oportunități, vei putea fi un Ambasador al României în țările în care se știu prea puține lucruri despre specificul românesc, cultura și tradițiile unice de care cultura noastră se bucură.

Cele două domenii ale programului Global Citizen îți oferă posibilitatea de a pleca în țări precum Cehia, Slovacia, Grecia, Polonia, Serbia și altele.

Ce vei câștiga?

6 săptămâni într-o altă ţară îți vor da ocazia să trăiești într-un mediu multicultural, să legi prietenii cu persoane din întreaga lume şi să te dezvolți personal, prin activităţi bazate pe responsabilitate socială.

Unde poți găsi mai multe informații?

Costurile pe care programul Global Citizen le implică sunt de 90 de euro, în care vei avea inclusă cazarea pe tot parcursul celor 6 săptămâni și consultanță din partea membrilor organizației, atât înainte de a pleca, cât și în țara gazdă.

Dacă ești student și vrei să ai parte de o experiență internațională care poate aduce o schimbare pozitivă în viața ta, dar și în viața altor oameni, te invităm să afli mai multe informații despre program, pe SITE.

Înscrie-te până pe 15 noiembrie!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.