Marius Alexa, fondatorul finantare.ro, despre perspectivele după absolvire

Marţi, 4 noiembrie cu începere de la ora 16:00, în Sala Ferdinand a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, va avea loc conferinţa “Ce alternative de carieră am dupa absolvirea facultății?”, susţinută de Marius Alexa, CEO Arhipelago şi fondator al portalului finantare.ro.

Evenimentul este dedicat studenților și masteranzilor înscriși care fac parte din grupul ţintă al proiectului “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”.

Puteţi şi voi participa GRATUIT în proiectul „Studenții de azi, profesioniștii de mâine” pentru a face de pe acum primii pași în angajare.

Proiectul vă oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul vostru de studiu și de a-i întâlni pe cei care vă vor angaja după absolvire. De asemenea, consilieri profesionişti vă vor ajuta să vă descoperiți punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și nu în ultimul rând, veţi lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top. În plus, înscriindu-vă și participând la toate activitățile proiectului, primești 500  de lei drept subvenție din partea Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Înscrieţi-vă în proiect aici: www.cariera.uvt

Înscrierile sunt deschise pentru studenţii din anul I şi II de la studii de licenţă, respectiv anul I de master de la facultăţile de: Fizică, Biologie, Chimie, Matematică, Psihologie și Litere.

 

Despre speaker:

poza Marius Alexa
Marius Alexa, CEO, Arhipelago

Marius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago și este un reprezentant de marcă pentru antreprenoriatul din nord estul țării. S-a facut remarcat prin implicarea activă în dezvoltarea mediului de afaceri național, în special prin promovarea unor instrumente online de sprijinire a întreprinzatorilor, printre altele fiind fondatorul portalului Finantare.ro.

A stimulat cu succes coagularea de comunități de afaceri în mai multe orașe, creând rețele naționale de întreprinzători și companii. A înființat și sprijinit mai multe ONG-uri și think-tank-uri cu impact asupra dezvoltării regionale și naționale. În 2010 a fost președinte JCI Romania, iar din 2011 este președintele APEC.

Cu o activitate bogată în spate, a îmbrăcat mai multe haine din punct de vedere profesional, dintre care amintim pe cele de întreprinzător, manager, trainer, profesor universitar, speaker, lider politic, lider ONG și, nu în ultimul rând, organizator de conferințe de afaceri.

 

reclama sapm

 

 

Despre proiect:

Proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” își propune să crească oportunitățile de acces pe piața muncii pentru 5.000 de persoane, din grupul țintă de 1.650.000 de persoane propus pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane în perioada de programare 2007­2013. Proiectul este finanțat prin POSDRU, Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenție 2.1 „Tranziția de la școală la viața activă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.