Conferinţă: Fii pilotul parcursului tau de carieră!

Marţi, 21 octombrie cu începere de la ora 16:00, în Sala Senat a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, va avea loc conferinţa “Giving power to your potential: Fii pilotul parcursului tau de carieră!”, susţinută de Cristina Soos, Xerox Graduate Programme Coordinator.

Evenimentul se adresează studenților și masteranzilor înscriși de la specializările Psihologie (Facultatea de Psihologie) şi Management (Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor) şi care fac parte din grupul ţintă al proiectului“Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”.

Puteţi şi voi participa GRATUIT în proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” pentru a face de pe acum primii pași în angajare.

Proiectul vă oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul vostru de studiu și de a-i întâlni pe cei care te vor angaja după absolvire. De asemenea, consilieri profesionişti vă vor ajuta să îți descoperi punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și nu în ultimul rând, veţi lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top. În plus, înscriindu-vă și participând la toate activitățile proiectului, primiţi 500 de lei drept subvenție din partea Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Înscrieţi-vă în proiect aici: www.cariera.uvt

Înscrierile sunt deschise pentru studenţii din anul I şi II de la studii de licenţă, respectiv anul I de master de la facultăţile de: Economie și Administrarea Afacerilor, Fizică, Biologie, Chimie, Matematică, Psihologie și Litere.

reclama sapm

 

 

 

jci_cristina_soos
Cristina Soos, Xerox Graduate Programme Coordinator

Despre conferinţă:

Alegerea unei cariere îţi dă mari bătăi de cap? Nici un început nu este uşor, mai ales atunci când nu există o reţetă univesală pe care să o urmăreşti. Sunteţi invtaţi să aflaţi mai multe despre programe de management al talentului şi despre cum se poate valorifica talentul pentru o ascensiune profesională rapidă.

Despre proiect:
Proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” își propune să crească oportunitățile de acces pe piața muncii pentru 5.000 de persoane, din grupul țintă de 1.650.000 de persoane propus pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane în perioada de programare 2007­2013. Proiectul este finanțat prin POSDRU, Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenție 2.1 „Tranziția de la școală la viața activă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.