“Carieră vs Realizare Personală. Perspectiva unui IT manager”

reclama sapmJoi, 16 octombrie cu începere de la ora 16:00, în Sala Senat a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, va avea loc conferinţa “Carieră vs Realizare Personală. Perspectiva unui IT manager”, susţinută de Marius Raţă, managerul companiei Duk-Tech.

Evenimentul se adresează studenților și masteranzilor înscriși de la specializările Matematică și Informatică economică şi care fac parte din grupul ţintă al proiectului “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”.

Puteţi şi voi participa GRATUIT în proiectul „Studenții de azi, profesioniștii de mâine” pentru a face de pe acum primii pași în angajare.

Proiectul vă oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul vostru de studiu și de a-i întâlni pe cei care te vor angaja după absolvire. De asemenea, consilieri profesionişti vă vor ajuta să îți descoperi punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și nu în ultimul rând, veţi lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top. În plus, înscriindu-vă și participând la toate activitățile proiectului, primiţi 500 de lei drept subvenție din partea Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Înscrieţi-vă în proiect aici: www.cariera.uvt

Înscrierile sunt deschise pentru studenţii din anul I şi II de la studii de licenţă, respectiv anul I de master de la facultăţile de: Economie și Administrarea Afacerilor, Fizică, Biologie, Chimie, Matematică, Psihologie și Litere.

Despre conferinţă:
Compania Duk-Tech a fost înființată în 2002 la Iași, are capital 100% românesc și este specializată în furnizarea de servicii de dezvoltare software. Printre colaboratori se numără parteneri din România și din străinătate (Olanda, Anglia, Franța, Belgia, SUA) cu care desfășoară proiecte eCommerce, aplicații ERP, portale web informaționale, sisteme de rezervări online, casino online, aplicații incluzând sisteme GIS, rețele de socializare, integrare NLP și sisteme de chestionare și evaluare.

Marius Rata, manager Duk-Tech
Marius Rata, manager Duk-Tech

Despre speaker:
Fost absolvent al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Marius Rata are o carieră de invidiat, fiind de doisprezece ani Technical Manager și Project Manager al companiei Duk-Tech. Cu un portofoliu impresionant, care conține proiecte pentru firme precum Apavital și Antibiotice Iași, dar și colaborări cu Consiliile Județene Iași, Bacău și Maramureș pentru platforme online realizate din fonduri Phare, Marius Rata și-a probat din plin experiența de manager de proiect. De asemenea, numeroase sunt și programele de comunicare și de management al resurselor uname realizate în colaborare cu diferiți parteneri economici.

Despre proiect:
Proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” își propune să crească oportunitățile de acces pe piața muncii pentru 5.000 de persoane, din grupul țintă de 1.650.000 de persoane propus pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane în perioada de programare 2007­2013. Proiectul este finanțat prin POSDRU, Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenție 2.1 „Tranziția de la școală la viața activă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.