Compania Smartline anunță două posturi disponibile

Junior Sales Consultant

Cerinte:
– absolvent 2014 – constituie un avantaj facultatea absolvita: comunicare si relatii publice, economie – marketing, vanzari, afaceri;
– persoana placuta, comunicativa, sociabila, cu un tonus pozitiv (foarte important)
– foarte bune abilitati de exprimare orala, dar si in scris (foarte important)
– perseverenta in atingerea obiectivelor stabilite
– atentie la detalii, organizare
– limba engleza
– experienta in comunicare si PR (constituie un avantaj)

Mentiuni speciale:
1. Nu sunt necesare cunostinte de programare web! Persoanele angajate vor lucra sub indrumarea unui coordonator si vor colabora cu departamentul tehnic.
2. Contactul telefonic este important. Desi postul nu este de tip Call Center, comunicarea telefonica cu clientii este una dintre principalele atributii ale jobului.
3. Jobul nu necesita experienta! Dupa o scurta perioada de adaptare, training-uri si ajutor de la colegi, va veti descurca foarte bine!

Descrierea jobului:
1. contact telefonic si prin email cu clientii sau potentialii clienti pentru prezentarea serviciilor oferite in cadrul proiectului si suport online pentru utilizarea serviciilor oferite
2. crearea de oferte speciale, promotii si prezentarea personalizata a acestora potentialilor clienti ( telefonic/email )
3. controlul informatiilor publicate de catre utilizatori (in conformitate cu politica de utilizare a site-ului)
4. actualizarea informatiilor in cadrul portalului web – articole, stiri, proiecte
5. implicarea in diferite proiecte in cadrul firmei: promovarea imaginii companiei, organizarea de evenimente, intretinerea relatiilor cu firme partenere
6. alte posibile activitati ( social media – Facebook, Google+, promovare – Adwords, analiza trafic – Google Analytics )

Junior Sales mic

Content Editor

Candidatul potrivit:
– absolvent 2014, constituie avantaj profilul facultatii absolvite: litere, traduceri, psihologie, jurnalism,
– persoana placuta, pozitiva, sincera si corecta
– bune abilitati de exprimare in scris
– cunoastere avansata a limbii engleze
– capacitate de sinteza a informatiei
– capacitate de organizare
– obiectivitate
– spirit critic
– scriere usoara/rapida la tastatura
– interes pentru o viata sanatoasa

Responsabilitati / Realizari
– Crearea de articole originale si relevante pe un anumit subiect: documentarea temeinica si alegerea cu atentie a surselor de calitate, realizarea unei structuri logice, redactarea propriu-zisa, capacitatea de a exprima propriile consideratii.
– Crearea de prezentari profesionale plecand de la o idee sau un produs: inclusiv capacitatea de a imprima o nuanta comerciala textului
– Refacerea unor texte (articole, prezentari) incomplete, inadecvate sau care nu mai sunt de actualitate.
– Evaluarea critica, obiectiva si corectarea textelor trimise de colaboratorii portalului nostru.
– Gestionarea relatiei cu utilizatorii site-ului (informarea si dialogul prin e-mail)
– Controlul si moderarea informatiei publicate pe site de catre utilizatori
– Gestionarea continutului prin publicarea si modificarea articolelor

Apreciem contributia cu idei valoroase pentru dezvoltarea proiectului si capacitatea de a oferi valoare individuala in cadrul unei echipe.

Content Editor
Avantaje:

Alaturandu-va echipei noastre, veti avea posibilitatea sa lucrati pentru unul din cele mai puternice site-uri de medicina si stil de viata sanatos din Romania si sa fiti citit de zeci de mii de vizitatori. Veti putea simti diferenta data de un mediu de lucru placut, prietenos, profesionist si fara stres. Pentru noi, deadline-urile sunt orientative, iar notiunea de „a sta peste program” nu ne este familiara.
Despre salarizare si bonusuri vom discuta in cadrul interviului.

V-am convins? Daca va doriti acest job, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra, alaturi de o scrisoare de intentie care sa va puna in valoare, la adresa hr@romedic.ro. Apreciem candidatii care chiar citesc anunturile de recrutare!

Va vom contacta pentru a stabili programarea la testul scris si ulterior, pentru interviu. Va multumim pentru interes si abia asteptam sa ne cunoastem!

Smartline este o companie din Iași care dezvoltă proiecte online în domeniile: sănătate, imobiliare, turism și comerț online. Principalul nostru proiect este ROmedic.ro, furnizor de 10 ani de conținut medical online cu peste 2,5 milioane de vizite lunare. Alte proiecte dragi din portofoliul nostru sunt: Caută-Imobiliare.ro, Turistik.ro, Glamy.ro, La-psiholog.ro, Medici-stomatologi.ro și Webmedic.ro.
Nu suntem o organizație ierarhizată, ci mai degrabă un grup de prieteni uniți de un set de valori și obiective comune. Susținem ideea că un job trebuie ales din suflet, pentru a da valoare existenței noastre. Credem în respect, corectitudine, creativitate, umanitate și dorința de dezvoltare personală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.