PRIME Iași recrutează!

PRIME Iași avatarAsociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași dă start recrutărilor din acest an universitar. Înscrierile se desfășoară în perioada 7 – 14 octombrie 2014.

Primii pași pentru a fi membru în asociația PRIME Iași încep prin completarea formularului de înscriere și prin realizarea unei provocări. Aceasta constă în construirea unei hărți, în format digital sau tradițional, utilizând toate resursele de care candidatul dispune, pentru a convinge că merită să facă parte din organizație. Criteriile de evaluare sunt: creativitatea, modul de organizare, aspectul general, eficiența folosirii hărții pentru a-și expune personalitatea și realizările acumulate. Alte informații vor fi disponibile pe pagina de facebook PRIME Iași, iar materialele realizate conform cerințelor solicitate vor fi trimise la adresa de e-mail: recrutariprimeiasi@yahoo.com.

Proiectul recrutări are scopul de a mări numărul membrilor asociației, selectând cei mai buni studenți de la Comunicare și Relații Publice, Jurnalism și Marketing. Anul acesta, PRIME Iași își extinde publicul țintă și își propune să atragă candidați de la Facultatea de Arte Vizuale și Design, Facultatea de Informatică, dar și alți studenți interesați de domeniul Relațiilor Publice.

Dacă îți dorești să faci cunoștință cu PRIME Iași, te invităm să vii la prezentarea organizației pe data de 7 octombrie, la ora 20:15, în Amfiteatrul II 8, din corpul A al Universității Alexandru Ioan Cuza.

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România și membră ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.