Fii student de 10 (zile) la SummerIS!

SummerIS afisOpt organizații studențești din Iași, membre și simpatizante ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România – ANOSR, organizează în perioada 17 – 27 iulie cea de-a II-a ediție a Universității de Vară pentru Elevi. Cu susținerea Universității „Alexandru Ioan Cuza”, acest proiect urmărește să familiarizeze tinerii din clasele a X-a și a XI-a cu învățământul universitar, în vederea informării și orientării cu privire la specializarea pe care o vor urma după absolvirea studiilor liceale.

Pe o perioadă de zece zile, elevii de clasa a X-a și a XI-a vor experimenta viața de student: vor lua parte la cursuri și seminarii și vor fi implicați în activități sociale. Mai mult decât atât, participanții vor fi cazați în cămine studențești și vor lua masa la cantină. Totodată, la finalul perioadei, va avea loc o sesiune de examene în care participanții vor fi evaluați.
Organizatorii celei de-a II-a ediții a Universității de Vară pentru Elevi sunt Asociația Studenților de la Drept – ASD, Asociația Studenților Francofoni din Iași – ASFI, Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Filosofie Iași – ASAFFI, Asociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași, Asociația „Societatea Pentru Psihologie” – SPP, The European Law Students’ Association Iaşi – ELSA Iași, Liga Studenților Economiști Iași – LSE și Colegiul „Sfântul Nicolae” – CSN.
Înscrierile se desfășoară în perioada 4-18 iunie prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul oficial. Taxa de participare este de 200 de lei, în acest preț fiind incluse cazarea și masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.