Seară tradițională românească – „În dulcele stil românesc”

Echipa ASMEvents, organizează miercuri, 28 mai, orele 19:00, în Aula “Haralamb Vasiliu” din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad  un eveniment cultural-artistic caritabil cu artiști minunați din folclor. Evenimentul „În dulcele stil românesc” are ca scop strângerea de fonduri prin vânzarea biletelor, în vederea susținerii din punct de vedere financiar pe Ștefan Adrian Bertalan, un băiețel cu vârsta de 1 an și cinci luni, diagnosticat cu cancer.

Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba împreună cu Mădălina Ciuntu și îi are ca invitați pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Teodor Burada, dirijor lector.univ.dr. Ciprian Chițu, Ansamblul folcloric Doina Carpaților condusă de maestrul coregraf Petre Șușu și ansamblul de copii Brâulețul, coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților. Va fi un eveniment unic la nivel de Iași, unde se vor promova tradițiile românești prin dans, muzică și voie bună.
Echipa ASMEvents vă așteaptă în număr cât mai mare la eveniment și vă oferă mai multe informații pe site-ul proiectului și pe pagina de facebook În dulcele stil românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.