Conferința Studențească de Psihologie – ediția a IV-a

Înscrie-te la Conferința Studențească de Psihologie

În perioada 15-17 mai 2014, Asociația E-team Psychology organizează la Iași cea de a patra ediție a Conferinței Studențești de Psihologie.

Evenimentul este adresat tuturor studenților Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, indiferent de an, ciclu de studii sau specializare, dar și tuturor celor interesați de acest domeniu. Aceștia se pot înscrie la sesiunea de comunicări științifice, cu sau fără lucrare. În taxa de participare a conferinței, este inclusă și participarea la toate cele patru workshopuri organizate în cadrul Conferinței: Roluri de gen (susținut de psih.dr. Tudor-Ștefan Rotaru), Coaching (susținut de coach Letiția Lucescu), Managementul timpului (susținut de psih.dr. Alexandra Gervescu) și Definirea, urmaririrea si atingerea proiectelor personale (susținut de psih. drd. Cristina Bostan). Programul include și o dezbatere între specialiști din domeniul Psihologie organizaționale și ai Psihologiei clinice, dar și o expoziție de panouri.

Detalii despre modalitatea de înscriere, taxe și programul conferinței puteți afla de pe: https://confstudpsiho.wordpress.com/

Asociația E-team Psychology s-a înființat ca un grup de cercetare individual în anul 2005, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea “Alexandru Ioan Cuza din Iași), obținând statut legal în anul 2011. Pe parcursul celor 9 ani, studenții au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte științifice ce vizează: construirea și validarea de probe psihologice, organizarea de evenimente științifice, participarea la parteneriate cu organizații din sfera serviciilor sociale și economice, acțiuni care au drept scop promovarea, apărarea și sprijinirea intereselor profesionale și sociale ale studentilor de la Facultatea de Psihologie. Din decembrie 2011, E-team este membru al USR – Uniunea Studenților din România.

psihologie

Leave a Reply

Your email address will not be published.