Te-ai gândit la o vară internaţională?

Dacă eşti student in Iaşi, atunci Global Citizen este ceea ce ai nevoie, deoarece îţi oferă posibilitatea de a beneficia de un stagiu de voluntariat internaţional pe o perioadă de 6 săptămâni în diferite domenii precum protecția mediului, sănatăte, educaţie, cultură, drepturile omului si dezvoltare de ONG-uri.

Global Citizen este un proiect pe care AIESEC Iaşi îl propune ca şansă studenţilor de a îmbina două experienţe importante: dezvoltarea personală şi posibilitatea de a aduce o schimbare în trei sensuri: în comunitatea în care vei pleca, la nivel personal şi, la întoarcere, în comunitatea locală.

Ţările în care îți poți găsi cele mai multe oportunități sunt Polonia, Cehia, Slovacia, Rusia, Mexic, Brazilia, India, China, Italia, Tunisia, Egipt.

Prin intermediul acestui program, eşti provocat să iei parte la dezvoltarea comunităţilor globale şi, totodată, să dobândeşti o nouă viziune asupra lumii. Șase săptămâni într-o altă ţară sunt ocazia perfectă să trăiești într-un mediu multicultural, divers şi să legi prietenii cu persoane din întreaga lume, experimentând internaţionalismul cu adevărat.

Te poţi înscrie AICI.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.