Eşti viitor absolvent? Echipa Xerox este pregătită să-ţi activeze şi dezvolte potenţialul

2014_XeroxGraduateProgramProgramul Xerox de dezvoltare a talentelor, Xerox Graduate Programme, este structurat pe o durată a doi ani şi este menit să-ţi accelereze dezvoltarea profesională. Acest program reflectă viteza de creştere a companiei şi dorinţa ei de a dezvolta o echipă puternică şi talentată.

Acest program îţi va oferi oportunitatea de a creşte aproape de inima uneia dintre cele mai mari companii de servicii externalizate de gestionare a proceselor şi documentelelor din lume. Echipa de specialişti din cadrul Xerox este într-o creştere continuă, ce reflectă viteza de dezvoltare a companiei.

În primul an eşti invitat să îţi urmăreşti aspiraţiile de carieră alături de specialişti din HR/Finance & Accounting/IT ce vor fi alături de tine într-un program intensiv de pregătire, incluzând 3 rotaţii de post, job shadowing, coaching şi mentoring. În al doilea an vei avea posibilitatea de a te specializa pe unul dintre domeniile alese sau de a-ţi explora potenţialul de manager.

Aşa cum sugerează şi sloganul programului, Giving Power to YOUR Potential, Xerox te susţine în creşterea profesională zi de zi, facilitându-ţi accesul la resursele sale globale de învăţare, atât on-line cât şi faţă în faţă şi pentru a te pregăti pentru un parcurs de carieră cât mai atractiv.

Dacă ai tot ce-ţi trebuie pentru a da curs invitaţiei aplică acum via BestJobs sau trimite raspunsurile la minichestionar insotit de CV la adresa de email Graduate@xerox.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.