Eveniment de prezentare a intershipurilor internaționale plătite AIESEC

descriere_program AIESECȊți dorești să fii remarcat și apreciat ȋn domeniul tău și să fii independent financiar, ȋnsă, de multe ori, terminarea unei facultăți nu-ți asigură și un loc de muncă. Ai vrea să ai experiența unui internship internațional plătit care să ȋți crească șansele de angajare? Dacă răspunsul e afirmativ, atunci să știi că un astfel de internship e mai aproape de tine decȃt crezi.

Global Internships Program

Scopul acestui program este de a dezvolta potențialul de leadership al tinerilor, oferindu-le oportunitatea de a lucra într-un mediu multicultural, în țări din Europa, Asia, Africa, America sau Australia, pe o perioadă cuprinsă între 3 și 18 luni. Astfel, poți lucra în companii, organizaţii sau institute internaţionale.

Eveniment de prezentare

Dacă vrei să afli mai multe informații despre Global Internships Program și despre oportunitățile pe care le ai, participă pe 12 aprilie la eveniment de prezentare a internshipurilor internaționale plătite, care va avea loc la Clădirea Romtelecom (Corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”), începând cu ora 11:00.

Ȋn cadrul acestui eveniment, vei avea ocazia să discuți direct cu cei care au ales să plece cu un astfel de internship și să afli ȋn ce mod această decizie le-a influențat cariera.

Aplică acum pe http://www.tfaforms.com/324994! Locurile sunt limitate.

 

Ce oportunități ai?

Global Internships Program este un program promovat și susținut de AIESEC, ȋmpărțit pe patru subprograme:

–   IT, cu ajutorul căruia poți să pleci ȋn Norvegia, Lituania, Germania, Singapore, Brazilia, Olanda, India etc;

–   Educație, prin intermediul căruia poți alege să pleci ȋn țări precum Polonia, Columbia, Egipt, Germania, Cehia, Rusia, Thailanda și ȋn alte țări;

–   Inginerie, care oferă oportunități de internship ȋn India, China, Germania, Taiwan, Brazilia, Columbia, Egipt și nu numai;

–   Business Administration, ce oferă internshipuri ȋn China, Egipt, Brazilia, Cehia, Polonia, Germania, Columbia, Turcia și ȋn multe alte țări.

 

Revii ȋn țară cu experiență practică și noi perspective

Prin participarea la acest program:

–  cȃștigi experiență practică ȋn domeniul tău, lucrȃnd ȋntr-un mediu multicultural;

–  ai o sursă constantă de venit;

–  revii cu o perspectivă nouă și cu noi modele de lucru din companii sau institute, pe care le poți implementa apoi ȋn mediul ieșean;

–   poți adăuga ȋn CV experiența pe care ai avut-o, iar aceasta ȋți va mări șansele de angajare;

–   ȋți creezi o rețea de contacte internaționale;

–   ai ocazia de a-ți perfecționa limba engleză, germană, franceză sau spaniolă, ȋn funcție de țara ȋn care va fi internshipul;

–   beneficiezi de traininguri și pregătire gratuită, facilitate de AIESEC.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi internshipuri, accesează site-ul www.internshipinternational.ro și ȋnregistrează-te cu adresa ta de e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.