Înscrie-te la Conferința Studențească de Cercetare Interdisciplinară în Psihologie (SCIRP)

În perioada 10-13 aprilie 2014 va avea loc, la Iași, Conferința Studențească de Cercetare Interdisciplinară în Psihologie (SCIRP)organizată de Asociația studențească „Societatea Pentru Psihologie”.

La eveniment se pot înscrie studenţi, masteranzi, doctoranzi sau persoane care au absolvit cu 2 ani în urmă și care au ceva de spus în privinţa cercetării științifice și în dezvoltarea sectorului de interdisciplinaritate.

Aceștia pot participa cu sau fără lucrare, indiferent de domeniul de studiu, atâta timp cât sunt interesați de partea psihologică a lucrurilor.

Deadline pentru înscriere: 05 Aprilie 2014, ora 23:59.

Participanții care se vor înscrie cu un coleg/prieten, vor avea parte de reducere a taxelor de participare.

În cadrul evenimentului vor avea loc ateliere de cunoaştere psihologică, workshop-uri (Construirea Metaforei Terapeutice, Descoperirea Punctelor Tari, Psihologia Participantului la Trafic, Diferențe de Gen, Metafora Fericirii, Înțelegerea emoțiilor studenților, Comunicare și evaluare, Metoda Montessori, Appreciative Etics), prezentări orale, postere și video științifice. Acestea vor fi coordonate de profesori, traineri și cercetători de seamă printre care se numără: Prof. Dr. Ion DAFINOIU, Asist. Dr. Cornelia MĂIREAN, Asist. Dr. Irina CRUMPEI, Asist. Dr. Livia OSTAFE, Psihoterapeut Dr. Tudor-Ștefan ROTARU, Consilier în carieră Irina ȘUBREDU, Cercetător Alexandra GHEORGHIU, Lect. Dr. Antonio SANDU, Trainer Crina PENTELEYCHUK, Lect. Dr. Mihai MARIAN.

Pe lângă aceste activități, participanții la eveniment vor avea parte de sesiuni de vizitarea orașului (Muzee, Grădina Botanică, Palas, Parcul Copou), precum și de un cocktail cu ore de folk alături de Adrian BEZNA, Andrei MAFTEI, Cezar POPESCU și Paul ARVA la Phoenix Coffe Tea Spices.

Pentru mai multe detalii, accesează:

http://www.psih.uaic.ro/~spp/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=76&lang=ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.