Cuplurile celebre își dau întâlnire la Bal Mascat

afis.A3.20Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) desfăşoară cea de-a XI-a ediţie a Balului Mascat Francofon joi, 27 martie 2014, începând cu ora 20:00. Sala Pașilor Pierduți a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași va găzdui cupluri celebre costumate conform temei de anul acesta, iar dacă partenerul este opțional, masca poate fi găsită la intrare.

Atmosfera Balului Mascat va fi animată de trupa de teatru a asociației, Les Inconturnables, de trupa de dans ASFI, Dance Energy, Bellamia, Răzvan Rusu și Gras, dar și de diferite concursuri desfășurate pe parcursul serii. Originalitatea va fi reconpensată prin acordarea premiilor pentru regele și regina balului, pentru cel mai frumos costum, precum și de multe alte surprize. Distracția va continua prin schimbarea locației, în jurul orei 00:00, în TheAcademy Pub, unde va avea loc petrecerea Balului Mascat Francofon. Evenimentul reprezintă o manieră inedită de a socializa prin încercarea de a evada din cotidian.

Până în seara Balului Mascat, Asociația Studenților Francofoni din Iași pregătește masca potrivită pentru fiecare invitat și scoate costumele într-o paradă specifică evenimentului marți, 25 martie, între orele 10:00 – 16:00. Parada costumelor va putea fi recunoscută în tot Iașul prin personajele ce se vor plimba cu tramvaiul de epocă.

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi organizează de 11 ani Balul Mascat Francofon în Luna Internaţională a Francofoniei, lună dedicată limbii franceze, promovării diversităţii cultural-lingvistice, a păcii, democrației și a drepturilor omului. Evenimentul are drept scop reunirea ieșenilor într-un mediu relaxat și propice consolidării atât relațiilor inter-umane, precum și a dialogurilor interculturale. Totodată, ASFI susține prin acest proiect educația: formarea studenților în ceea ce privește dezvoltarea durabilă și solidaritatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.