Sesiuni de training: FII Practic 2014

Siglă_FIIPracticFII Practic, organizat de Facultatea de Informatică Iași, împreună cu Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, revine în acestă primăvară, mai mare şi mai puternic, pentru studenții și elevii ieşeni. Ajuns la a treia ediţie, acest proiect are ca scop îmbunătățirea abilităților participanților în cadrul ariilor: Graphic Design, Web – Front-end / Back-end Development, Android Development, iOS Development, Game Development, Management Antreprenorial, Business Analysis și AngularJS.

 

Cele 7 sesiuni de training, ce vor avea loc în week-end-urile din intervalul 1 martie 2014 – 13 aprilie 2014 (semestrul al doilea al anului universitar curent), în incinta Facultăţii de Informatică (Corpul C al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza), le vor oferi participanţilor ocazia de a interacţiona cu alţi tineri pasionaţi de IT şi cu profesionişti din domeniu.

 

La finalul celor 7 săptămâni, va avea loc evaluarea cunoştinţelor acumulate de fiecare participant în parte, prinrealizarea unui proiect până la data de 26 aprilie 2014. În cadrul festivtăţii speciale din data de 27 aprilie 2014, cursanţii vor primi diplome de participare semnate de decan, președintele ASII, coordonatorul proiectului, îndrumătorul și de responsabilul de arie, iar primii trei în clasamentele de la fiecare arie implicată, câte o diploma cu locul obţinut, precum şi alte premii.

 

Pentru cei interesaţi, înscrierile se fac pe baza unui formular de aplicare, ce poate fi accesat la adresa www.fiipractic.asii.ro, în perioada 1 – 21 februarie 2014, iar pentru cele mai noi detalii despre desfășurarea proiectului, puteți dați like paginii de Facebook. Reprezentanţi ai echipei de proiect au fost invitaţi să prezinte ediţia de anul acesta şi la TVR3, înregistrarea o puteţi urmări AICI.

asii_logo_fara_fundal

Leave a Reply

Your email address will not be published.