Camelia Gavrilă le-a vorbit despre oportunități în carieră studenților UAIC

identitateMarți, 29 octombrie, doamna inspector general prof. dr. Camelia GAVRILĂ s-a întâlnit cu studenții universității Alexandru Ioan Cuza pentru a le vorbi despre inserția absolvenților UAIC pe piața muncii, prezentând ca studiu de caz chiar instituția pe care o conduce – Inspectoratul Școlar General Iași.

Astfel, studenții au putut afla că din totalul de 226 de directori ai instituțiilor de învățământ din Iași, 81,42% sunt absolvenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza”, iar 265 din cei 269 de înscriși la examenul de definitivat din acest an sunt, de asemenea, absolvenți UAIC.

Evenimentul a făcut parte dintr-o serie de prezentări de bune practici destinate viitorilor absolvenți UAIC. Doamna Camelia Gavrilă le-a vorbit, de asemenea, studenților despre oportunitățile de formare și dezvoltare profesională de care aceștia ar putea profita alegând o carieră în învățământ.

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA PREZENTAREA (format ppt)

Întâlnirea a făcut parte din proiectul „Managementul comunicării cu alumni pentru instituții de învățământ superior din România”. Prezentările de bune practici aduc faţă în faţă studenţi din diverse domenii cu specialişti locali şi naţionali, de la care au posibilitatea să afle povestea traseului profesional şi să primească sfaturi legate de carieră. Acest proiect se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării și Inovării, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Novensys Corporation, partenerul IT și Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.