ELSA Iaşi recrutează

ELSA Iasi recruteazaAsociația Europeană a studenților în Drept, ELSA este cea mai mare asociație a studenților la drept din întreaga lume. Fondată în anul 1981, astăzi rețeaua ELSA Internațional numără peste 38.000 de membri din peste 42 de țări și 200 de universități. De peste 13 ani, ELSA Iași contribuie la educația juridică a studenților la drept, formând liderii de mâine.

ELSA Iași a fost de asemenea prezentă la evenimentul „Bun venit la UAIC”, cel mai mare eveniment de orientare al studenților din România împărtășind din experiența și beneficiile vieții de voluntar în ELSA.

Ești student la Drept? Este momentul să faci primul pas în direcția voluntariatului! Pe scurt, oportunități din cele mai diverse îți vor fi accesibile prin intermediul ELSA Iași:

  • Stagii de practică în străinătate dar și la diverse instituții cu profil juridic din Iași
  • Vizite de studiu Instituționale (Bruxelles, Strasbourg)
  • Delegații ELSA Internațional (ONU, UNESCO, WIPO, CEDO, etc)
  • Concursuri de procese simulate la nivel local, national și internațional
  • Conferințe, prelegeri, dezbateri
  • Școli de vară
  • Schimburi de studenți, concursuri de eseuri, evenimente caritabile dar și petreceri.

Vrei să afli mai multe? Te așteptăm luni și marți (7 și 8 octombrie) la Standul ELSA Iași amplasat la intrarea în corpul A între orele 10:00 – 14:00. Mai mult de atât, noi vrem să te cunoaștem așa că te așteptăm Marți, ora 14:00 în Amfiteatru I.1. (Paul Demetrescu), Facultatea de Drept pentru a asista la prezentarea oficială a asociației și pentru a completa formularul de înscriere respectiv programarea pentru interviu!

Nu uita să ne urmărești pe pagina noastră de Facebook sau pe site-ul ELSA Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.