PRIME Iași organizează ATELIERE ediția a V-a

macheta ATELIEREPRIME Iaşi, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare organizează cea de a V-a ediţie a proiectului ATELIERE ce urmăreşte crearea unui cadru de întâlnire şi simulare a activităţilor specifice domeniului Relaţiilor Publice şi Publicităţii între studenţi şi specialişti.

Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 7 aprilie în corpul R al Universității „Al. I. Cuza” între orele 10.00-14.00, timp în care se vor desfășura simultan trei workshop-uri ce sunt susţinute de către specialişti din domeniul comunicării. Fiecare din cele trei abordează teme diferite, dar strans legate de tema generala a acestei ediții, și anume: Comunicare în online.

Aşadar dacă eşti pasionat de domeniul în care studiezi nu pierde ocazia de a învăţa cum e să „Fii maestru pentru o zi” şi de a afla secretele unei cariere reușite de la speakeri precum: Ines PRODAN (Marketing specialist – freelancer), Ciprian DRON (Owner & Manager la Media Factory) și Bogdan ȘEULEANU (Marketer la Palas Iași).

Workshopurile susţinute de aceştia sunt: “Folosește mediul online în favoarea ta. Constuiește-ți brandul personal’’, “Vizibil și invizibil în mediul online: strategie, construcție și rezultate câștigătoare’’ şi “Comunicarea online în retail – trend sau eficiență’’.

Ca în fiecare an, studenţii de la Comunicare şi Relaţii Publice, masteranzii de la Marketing şi Comunicare în Afaceri, sau Jurnalism sunt norocoşii care se pot bucura de participarea la acest proiect.

Taxa de înscriere la ATELIERE este de 15 lei și te poți înscrie completând formularul de pe blogul PRIME Iași si trimițându-l la adresa ateliere5@yahoo.ro pâna pe 3 aprilie, orele 23. Sau poți să te înscrii chiar de pe pagina de facebook a ATELIERElor, la secțiunea înscrieri.

Limita de locuri pentru fiecare workshop în parte este de 16 persoane, așa că grăbește-te să prinzi loc la cel pe care ți-l dorești.

În cadrul acestei ediții se va organiza o tombolă, iar în urma extragerii unul dintre cel înscriși va participa gratuit la workshopul ales.

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România. PRIME România este afiliată la PRIME – Asociaţia Europeană a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.