Tu cum investești în viitorul tău?

AIESEC AcademyEști student cu spirit practic, vrei să investești în viitorul tău și vrei să experimentezi modul de lucru din companiile ieșene?

AIESEC Iași lansează o nouă oportunitate și îți oferă în primăvara aceasta unul dintre cele mai ambițioase proiecte, atât la nivel național, cât și la nivel local.

AIESEC Academy este un proiect de educație non-formală, care oferă experiență calitativă pe plan profesional tinerilor interesați de domeniile Marketing, IT, Antreprenoriat și Inginerie. Participanții vor beneficia de o perioadă de patru săptămâni de training, livrate de specialiști din companiile ieșene și de traineri internaționali. De asemenea, vor avea parte și de sesiuni dedicate dezvoltării lor personale, precum îmbunătățirea abilităților de vorbit în public, managementul timpului sau al echipei.

Ulterior, în urma unui interviu de selecție, urmează o perioadă de stagii de practică în companiile din Iași, unde studenții vor avea șansa să pună în aplicare cunoștințele din facultate și pe cele acumulate în perioada training-urilor. Cei interesați de antreprenoriat vor realiza un plan de afaceri, care, la finalul proiectului, va fi premiat cu o sumă de bani, încuranjându-i astfel să investească în propria afacere.

Prin acest proiect, organizația AIESEC Iași dorește să rezolve una dintre principalele probleme existente în rândul studenților – lipsa experienței în domeniul în care vor dori să profeseze. Cu ajutorul acestor stagii de practică, proiectul va crea un mediu favorabil tinerilor care doresc să contribuie la dezvoltarea comunității.

Investește în viitorul tău și aplică acum pentru AIESEC Academy AICI!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.