Concurs de creativitate pentru studenţi

ISIC_creative_comp_posterÎn 2013 cardul ISIC va împlini 60 de ani, o piatră de hotar în istoria studentului şi o oportunitate de a reflecta asupra posibilităţilor de dezvoltare a ISIC-ului. Studenţii din Romania sunt întrebaţi cum văd ei viitorul organizaţiei ISIC prin concursul “Past, present&future”.

 

Spune cum crezi că ar trebui să se dezvolte ISIC în următorii 60 de ani. Se răspunsuri inovatoare şi aplicaţii creative care surprind ceea ce credeţi că rezervă viitorul pentru ISIC. Aplicaţiile sunt acceptate în limba engleză, franceză, germană sau spaniolă, precum şi pe orice suport: film de scurt metraj sau documentar, pictură, eseu, documentar audio, melodie, eseu foto, e-book, infographic, prezentare sau orice alt mod pe care doreşti să împarţi ideile tale pentru ISIC.

 

Ce puteţi câştiga?

O super excursie la Copenhaga. Poţi fi unul din cei trei finalişti care să prezinte ideile în faţa unui public larg la aniversarea oficială “ISIC 60″ celebrată în Danemarca în mai 2013.

Cine poate participa?

Pentru a intra în competiţie trebuie să fii student la zi la o universitate acreditată.

Înregistrare

Înscrierile pentru concurs se fac pe pagina oficială a concursului. Tot ce trebuie să faci e să descarci formularul de înscriere, să îl completezi şi să il trimiti impreună cu răspunsul tău la adresa competitions@isic.org până la data de 8.03.2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.