Concurs de fotografie pentru studenţi

ISIC_photo_comp_posterPentru a surprinde esenţa vieţii de student oriunde în lume, şi pentru a sărbători cei  60 de ani de când cardul ISIC a fost creat pentru prima dată, ISIC a lansat “60 de experienţe ISIC pentru studenţi – competiţia de fotografie”.

Trimite o imagine cu ce înseamnă viaţa de student pentru tine şi poţi intra într-o competiţie internaţională alături de toţi studenţii din lume. Cele 60 de fotografii câştigătore vor fi selectate pentru a apărea în albumul “60 de experienţe ISIC”, prin care se doreşte să se arate viaţa studenţilor în 2013.

Astfel, poţi alege una dintre cele 4 categorii pentru a-ţi înregistra fotografia, fiecare reflectând câte un aspect diferit din viaţa de student: în campus, esenţa vieţii de student, în jurul lumii şi schimbul intercultural.

Ce poţi câştiga?

–          un iPad şi alte premii surpriză oferite de partenerii ISIC

–          un card ISIC gratis pe durata studilor

–          oportunitatea de a-ţi promova fotografia în jurul lumii

Cine poate participa?

Pentru a intra în competiţie trebuie să fii student la zi la o universitate acredită.

Înregistrare

Trimite fotografia (maxim 3) până la 1.03.2013 şi o scurtă descriere a acesteia (50 de cuvinte sau mai puţin) cât şi categoria la care vrei sa înregistrezi poza. Fotografia poate fi pusă pe pagina oficială ISIC Global Office sau pe e-mail la competitions@isic.org.

Detalii AICI şi AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.