Expoziție de fotografie „Înainte și după sfârșitul lumii”

Click pentru a vedea afişul complet

În perioada 17 ianuarie- 17 februarie a.c. Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din Iași prezintă  expoziția de fotografie intitulată „Înainte și după sfârșitul lumii”. Expoziția prezintă 140 de fotografii  realizate de 35 de persoane care au participat la cea de a XIII-a ediţie a cursului intitulat „O iniţiere în Fotografie”, organizat de cunoscutul fotograf ieşean Dan Mititelu.

Cu ocazia acestei expoziții s-a editat și un album în care sunt prezentate 70 dintre lucrările prezentate în cele două galerii de artă.

Vernisajul a avut loc joi, 17 ianuarie 2013 de la ora 19.00 în sala „Diotima” iar expoziția de fotografii va putea fi vizitată la Galeria de Artă „La Gard” și Galeria de Artă „Labirint”.

Cursul „O inițiere în fotografie”  se află la cea de-a XIV-a ediție și se va desfășura începând de luni, 21 ianuarie a.c. de la ora 18. Persoanele care doresc să participe trebuie să se înscrie până miercuri, 23 ianuarie a.c., ora 20 și să achite o sumă de 100 de lei la sediul Casei de Cultură împreună cu actele necesare scrise pe site-ul dan-mititelu.ro. În cadrul acestor prelegeri  vor fi ilustrate peste 1.000 de planșe tehnice și fotografii ale unor autori clasici și contemporani explicate într-un mod detaliat de fotograful Dan Mititelu.

Cursurile durează două ore și vor fi susținute în fiecare zi de luni și joi începând de la ora 18.00. În total vor fi 13 cursuri iar primul curs va avea intrarea liberă pentru cei care încă nu s-au hotărât să urmeze toate cursurile.

Aceste cursuri de fotografie au loc anual în lunile ianuarie-martie, aprilie-iunie, iulie- septembrie și octombrie-decembrie. La edițiile anterioare ale acestui curs de „Inițiere în fotografie”  s-au adunat peste 450 de persoane.

Dan Mititelu este unul din cei mai mari fotografi români specializat în fotografie artistică, eseu și fotojurnalism. Înainte de 1989 a ilustrat la Opinia Studențească, iar în prezent este profesor de fotografie la Clubul Fotografilor din Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.