Internshipuri internaționale în domeniul IT

AIESEC vine în ajutorul studenților pasionați de IT, oferindu-le internshipuri internaționale în domeniu, prin programul Global IT!

Global IT le oferă studenților șansa de a pleca într-un internship de minim 3 luni în tări precum: Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Brazilia, Columbia, India, Malaezia, SUA sau Canada .

Cel mai important beneficiu pe care aceștia îl pot obține este experiența dobândită în câteva luni de practică într-o companie internațională, experiență prin care vor reuși să-și facă o imagine despre modul de lucru într-un mediu multicultural. Totodată, îi va ajuta să se dezvolte atât pe plan personal, prin interacțiunea directă cu o diverși oameni cu mentalități diferite, cât și din punct de vedere profesional, având în permanență acces la metode noi și abordări diferite de lucru în IT.

Condițiile pentru a fi acceptat în acest program nu sunt foarte dificil de bifat: studenții trebuie să aibă un nivel bun de limbă engleză și un minim de experiență practică în IT. Proiectele din timpul facultății, freelancingul, stagiile de practică sau experiența unui job pot constitui o astfel de experiență practică, dovedind faptul că sunt capabili să muncească în acest domeniu și că au cunoștințele necesare care îi recomandă. De asemenea, trebuie să cunoască unul dintre limbajele de programare Java, C++, HTML, PHP, SQL, etc.

AIESEC Iași susține participanții la acest program, oferindu-le toate informațiile de care au nevoie pentru a-și găsi internshipul potrivit și rămânând alături de aceștia pe tot parcursul procesului, de la înscriere și până la întoarcerea în țară.

Pentru a afla mai multe despre o astfel de experiență chiar de la persoane care au fost într-un internship internațional, vă așteptăm pe data de 5 decembrie 2012, orele 2000, în corpul C al Universității “Alexandru Ioan Cuza”, sala C309, la evenimentul de prezentare al proiectului!

Dacă sunteți nerăbdători să aflați mai multe lucruri sau să vă înscrieți pentru a beneficia de programul Global IT, accesați site-ul nostru.

Proiectul este derulat în colaborare cu Facultatea de Informatică din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” și Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni (ASII).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.