Maricica Puică, invitata festivității de premiere la Săptămâna Sportului Studenţesc Ieşean

Sâmbătă, 26 mai 2012 începând cu orele 10.30, Aula Magna ”Mihai Eminescu” va avea loc festivitatea de premiere în cadrul evenimentului Săptămâna Sportului Studențesc Ieșean, organizat de Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Invitata specială a festivității este campioana olimpică Maricica Puică.

În cadrul evenimentului se desfăşoară următoarele activităţi sportive: cros, handbal, fotbal, tenis de masă, fotbal-tenis, volei, badminton, streetball şi culturism.

Înaintea festivității va avea loc și un cros la care sunt invitați să participe studenți și profesori ai universităților publice din Iași.

Te mai poţi înscrie până vineri, 25 mai, la ora 12.00, pentru cros; înscrieri se vor face şi în ziua concursului, pe 26 mai, între orele 8.00-9.40 la secretariatele mobile din faţa corpului B.

Programul activităţilor sportive, condiţiile de participare, modalitatea de încriere, premiile oferite, precum şi alte informaţii despre Săptămâna Sportului Studenţesc Ieşean găsiţi pe site-ul Universităţii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, la adresa www.uaic.ro

Săptămâna Sportului Studenţesc Ieşean are ca scop încurajarea unui mod de viaţă sănătos şi, în acelaşi timp, conştientizarea faptului că sportul este o parte firească din viaţa noastră care ne ajută să ne dezvoltăm personalitatea, un mijloc de a ne arăta respectul faţă de sine şi faţă de cei de lângă noi.

 

Acest eveniment reprezintă un cadru optim pentru promovarea unor valori precum: prietenie, spirit de echipă, corectitudine etc.

 

Contact organizatori:

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (tel. 0232-201130, e-mail: cristian.rus@uaic.ro);

Departamentul de Marketing Educaţional, Evenimente şi Imagine Academică – MEDIA (tel. 0232-201101, e-mail: promovare@uaic.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published.