David Crystal conferențiază la UAIC

British Council vă invită să participați la conferința “The Future of Englishes” susținută de către Profesorul David Crystal, în cadrul unui eveniment special, organizat de British Council în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Evenimentul va avea loc luni, 14 mai de la ora 16:00, in Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”.

Prima din cele aproximativ 100 de cărţi publicate de David Crystal a apărut în 1964. Renumele lui David Crystal se datorează în principal cercetărilor sale în domenii ale studiului limbii engleze cum ar fi fonetica, stilistica şi aplicaţii ale lingvisticii în cadrul religiei, educaţiei şi medicinii, mai ales prin dezvoltarea unei game de tehnici care permit stabilirea profilului în scopul diagnosticului şi terapiei.

David Crystal conduce în prezent Asociaţia Internaţională a Profesorilor de Engleza ca Limbă Străină (IATEFL) şi Asociaţia pentru Învăţarea Limbilor (ALL), şi este preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Alfabetizare din Marea Britanie şi vice-preşedinte onorific al Colegiului Regal de Logopedie, Institutului de Lingvistică şi Societăţii Redactorilor şi Corectorilor.

Conferinţa va fi în limba engleză.

Leave a Reply

Your email address will not be published.