Eveniment caritabil: “One Night for One Life”

Joi, 10 mai 2012, 18 masteranzi din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, reuniți sub numele OMONIM, organizează “One Night for One Life”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 21.00, în Club Motor și este organizat cu sprijinul Asociației “Salvați Copiii” – Filiala Iași. “One Night for One Life” este un eveniment de tip filantropic, alcătuit din trei momente, concert – dans – magie și îmbină distracția cu susținerea unei cauze sociale. În cadrul “One Night for One Life” ieșenii se vor întâlni cu Trupa VUNK, cu Mydas, iluzionistul semifinalist de la “Românii au talent” și cu Trupa de dans Explosive.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru Delia Andreea Tobol, o fetiță de 8 ani, din Iași, ce suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, retard psihomotor. Acest diagnostic atrage după sine imposibilitatea Deliei de a merge, probleme de vedere şi de vorbire. Delia mai are nevoie de 4000 de lire pentru a plăti în avans, tratamentul de specialitate (medicație, kinetoterapie, logopedie) pentru șase luni, la o clinică din Londra.

Organizatorii au pregătit surprize și premii ce vor fi oferite spectatorilor pe baza invitației. Toți cei care vor achiziționa invitații vor beneficia de vouchere la salina Terra Centrum. Invitațiile vor putea fi achiziționate de la standul din Iulius Mall (în zona supermarketului) și din Club Motor, începând cu data de 2 mai, în schimbul unei donații minime de 25 de RON. Suma strânsă din donații va reveni integral Deliei Andreea Tobol. Mai multe detalii despre Delia și “One Night for One Life” se găsesc pe www.onenightforonelife.ro și pe pagina de facebook “One Night for One Life”.

Evenimentul face parte din proiectele de specialitate ale masteratului “Marketing și Comunicare în Afaceri” și este realizat sub îndrumarea cadrelor didactice de la specializarea Marketing, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, UAIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.