Internshipuri plătite şi proiecte de licenţă la Continental Automotive

Click pe afiş pentru mai multe informaţii

Continental Automotive  îţi   oferă posibilitatea de a îţi face practica de vară sau proiectul de licenţă/dizertaţie în cadrul companiei.

 Practica de vară

Dacă eşti student în anul 1 sau 2 la una din Facultăţile de Informatică sau Matematică şi vrei să îţi foloseşti cunoştinţele teoretice pentru a lucra la un proiect Continental Automotive, ai ocazia de a face între 6 şi 12 săptămâni de practică de vară remunerată, în perioada iulie – octombrie 2012.

În afară de cunoştinţe practice şi îndemânare, stagiul  îţi va furniza şi informaţii utile despre mediul de lucru pentru care te pregăteşti. Un mentor îţi va sta la dispoziţie pentru întrebări sau nelămuriri şi se va asigura că dispui în permanenţă de sprijinul necesar.
Continental propune 15 proiecte de practica de vară destinate studenţilor. Poţi consulta proiectele aici  şi poţi să îţi alegi trei proiecte care te-ar interesa.

Deadline pentru aplicaţie: 1 aprilie 2012

 

Proiect de diplomă/dizertaţie

Vrei să-ţi faci proiectul de licenţă împreună cu Continental Automotive? Vei avea suportul unor profesionişti, resursele tehnice necesare şi colaborarea se va realiza în baza unui contract plătit.

Click pe afiş pentru mai multe informaţii

Dacă eşti în  anul 2 la Facultatea de Informatică /Matematica , sau în anul 1 la master, discută cu un profesor care este de acord să-ţi coordoneze lucrarea de licenţă/dizertaţie în colaborare cu profesioniştii de la Continental Automotive.

Titlul lucrarii şi conţinutul acesteia pot fi modificate pentru a fi în acord cu cerinţele instituţiei de învăţământ.

Propunerile de proiecte pot fi consultate aici  şi îţi poţi alege trei proiecte care te-ar interesa.

Apoi, trimite CV-ul şi scrisoarea de intenţie în care menţionezi care sunt proiectele preferate, pe career-auto-iasi@continental-corporation.com , până la 1 aprilie 2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published.