ESN Iași recrutează

Ai fost student Erasmus sau te interesează o astfel de mobilitate în străinătate? Dorești să interacționezi cu studenții străini din Iași, să le cunoști cultura sau să înveți mai ușor o limbă străină? Dorești să fii voluntar într-o organizație de nivel internațional de-a lungul studenției? Atunci ești așteptat la prezentarea ESN Iași.

Joi, 23 februarie 2012, asociația Erasmus Student Network Iași (ESN Iași) organizează o nouă sesiune de recrutări, eveniment ce va avea loc în Aula ”Mihai Eminescu” din corpul A al Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, începând cu ora 20:00.

Printre obiectivele evenimentului se numără stimularea studenţilor spre activităţile de voluntariat, integrarea studenţilor străini veniţi prin programul Erasmus în mediul social şi cultural ieşean, stimularea schimbului intercultural, implicarea voluntarilor în activităţi create special pentru studenţii Erasmus, precum și socializarea şi crearea de strategii inovative.

Misiunea organizației ESN Iași este de a reprezenta studenţii internaţionali, a-i integra în spaţiul social şi cultural românesc şi  a le oferi oportunitatea de a se exprima şi de a descoperi lucruri noi. Astfel, studenții Erasmus au parte de City Tour-uri ale orașului, seri de film, petreceri de bun venit și seri tematice unde interacționează atât cu voluntarii ESN cât și cu ceilalți colegi. Pe lângă acestea, se încearcă și implicarea în activități sociale prin intermediul proiectului Social Erasmus, ce le oferă șansa de a preda limba natală în diferite licee, a-i ajuta pe copii și bâtrânii ce provin din familii defavorizate și a participa la diverse activități ecologice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.