Asociaţia Studenţilor Europeni Iaşi recrutează noi membri

AEGEE-Iaşi (Asociaţi Studenţilor Europenişti) vă invită pe data de 27.02.2012, de la ora 20:15, în Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu, în Corpul A al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, la prezentarea organizaţiei şi înscrieri.

Pentru a deveni voluntar al asociaţiei, poţi să completezi formularul online, trimiţându-l la adresa isaegee@gmail.com, sau îl poţi completa luni la prezentare. Pentru nelămuriri ne puteţi contacta prin e-mail ori la numărul: 0743923244

Mai multe informații pe blogul organizației – http://isaegee.wordpress.com/

Toți studenții din Iași sau elevii în clasa a 12-a pot deveni voluntari.

Termenul limită pentru trimiterea formularului completat este luni 27.02.2012 ora 23:59. În cazul în care au fost selectați, toți aplicanții vor primi un e-mail marți, 28.02.2012, pentru un interviu ulterior în perioada 1, 2 și 3 martie 2012. Fiecare interviu durează 15 minute.

Asociaţia Studenţilor Europeni AEGEE – Europe reprezintă o reţea de antene pe întreg spaţiul european, fiind una dintre cele mai importante organizaţii interdisciplinare pe plan mondial. Promovând ideea integrării europene și a unei Europe unite în rândul tinerilor, conştiinţa europeană, precum si creşterea nivelului de cultură și de informare a studenţilor, AEGEE îşi desfăşoară activitatea prin intermediul a 200 de antene, răspândite în 200 de centre universitare din 40 de ţări ale Europei, având peste 14.000 membri. Asociaţia Studenţilor Europeni IAŞI (AEGEE-Iaşi) este o organizaţie nonguvernamentală de tineret, non-profit și cu profil interdisciplinar, antena AEGEE-EUROPE: “Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe”. În ceea ce priveşte obiectivele AEGEE, acestea sunt:

-Promovarea ideilor de colaborare şi integrare europeană în rândul studenţilor.

-Mobilitatea studenţilor.

-Asigurarea schimbului de experienţă pozitivă între studenţi, în vederea creşterii nivelului de cultură şi informare în rândul acestora.

-Aprofundarea ideii de unitate, înţelegere între popoare, pace, toleranţă, acțiune socială şi conştiinţă europeană.

Printre proiectele derulate amintim: Forever Christmas – 20 decembrie 2011; Flash-mob de 1 Decembrie 2011 în colaborare cu Organizația Studenților la Studii Europene Iași (O.S.S.E.I.), Asociația Studenților Francofoni Iași (ASFI), Board of European Students of Technology (BEST) Iași şi IEI – Iniţiativa Erasmus Iaşi organizat de ATRAG; Recrutări – noiembrie 2011 Summer University – în 2009; Oameni activi într-un mediu activ – în 2008; Photographic Art – în 2007; Cultura românească: mituri şi valori umane – în 2006; RoMania – are eU ready? Contribuţia culturală a României la o Europă unită – în 2005; European Conscience and Human Rights.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.