Internshipuri pentru masteranzi și doctoranzi

Telefónica Research Madrid caută interni pentru data mining și dezvoltare internațională, analiza telefonică a trendurilor comportamentale ce oferă informații despre regiunile emergente.

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să fie doctorand în informatică sau inginerie electrică (pot fi luați în considerare și masteranzii cu experiență în cercetare)
  • expertiză în machine learning și data mining
  • programare: Java, Python sau Perl
  • expertiză în Matlab, R sau Weka

Internshipul are o durată minimă de 3 luni.

Termenul limită pentru aplicare este 15 aprilie 2012.  CV-urile pot fi fi trimise Vanessei Frias-Martinez pe adresa de email: vanessa@tis.es.

Telefónica este un lider în sectorul de telecomunicații, prezentă în peste 23 de țări. Serviciile oferite de Telefonica Group includ portaluri web, televiziune IP, internet, servicii telefonice mobile și fixe. Telefónica R&D este ramura de cercetare și inovare a grupului. Deținut 100% de Telefónica, a fost format în 1988 cu scopul de a crește competitivitatea grupului prin inovație tehnologică și este cea mai importantă companie privată de cercetare și dezvoltare din Spania (prin mărime, activități de cercetare, resurse și participare în proiecte europene de cercetare).

Mai multe informații găsești pe: http://www.tid.es/en/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.